QR Code Business Card
// Do you want to...
Sustav namijenjen za audiovizualno pozivanje korisnika / posjetitelja na svim mjestima gdje postoji potreba
sustav koji omogućuje jednostavnu distribuciju audio i video sadržaja putem lokalne mreže

Vetropack Straža

objavljeno 23.04.2012. | 5,377 pregleda

Vetropack je poznata i veoma uspješna tvornica staklene ambalaže, švicarskog vlasnika s podružnicom u Hrvatskoj. Ova je instalacija bila izazov budući da se radi o instalaciji u industriji te je namjena bila interna komunikacija ali i predstavljanje proizvoda Vetropacka.

Klijent je InformAYW sustavom želio osvježiti aulu s dinamički generiranim informacijama o ponudi tvornice te dinamički prilagođavati prikaz na ekranu. Također, zahtjev koji je klijent postavio je bio da je upravljanje samim sustavom ali i upravljanje sadržajem jednostavno.

Klijentu smo ponudili rješenja koje je sadržavalo postavljanje informacijskog ekrana u izložbeni prostor aule. Na tom se ekranu prikazuju informacije o samoj tvornici (slike, tekst i video materijali) te se prikazuju informacije i obavijesti koje su od interesa samim zaposlenicima, poput primjerice eventualnih promjena radnog vremena, dnevnog menia i sl. Posebnost je svakako to da je zahvaljujući lakoj promjeni sadržaja, omogućeno da se prilikom posjeta partnera i klijenata tvornice, na ekranu u tom trenutku prikazuju informacije koji posjetiteljima daju osjećaj dobrodošlice u tvornicu. Također, na ekranima se prikazuju i servisne informacije, poput primjerice stanja na cestama i vremenske prognoze.

Postavljanjem ekrana u auli dodatno je oplemenjen izložbeni prostor, dok se za slijedeću fazu imaplementacije planira integracija sa postojećim informacijskim sustavom (SAP) iz kojeg bi se preuzimale informacije o proizvodima te bi se tada te informacije generički prikazivale na ekranu.

Pogledajte galeriju