QR Code Business Card
// Do you want to...
Sustav namijenjen za audiovizualno pozivanje korisnika / posjetitelja na svim mjestima gdje postoji potreba
sustav koji omogućuje jednostavnu distribuciju audio i video sadržaja putem lokalne mreže

InformAsYouWish na DiSiCon-u

objavljeno 09.05.2012. | 3,221 pregleda

Sagena informatički inženjering d.o.o. je sudjelovala kao tehnološki partner i predavač na prvoj Digital Signage konferenciji u ovom dijelu Europe – DiSiCon. Konferencija je bila održana 8.05.2012. u Four Points Panorama hotelu u Zagrebu, gdje je još danas moguće posjetiti izložbeni dio konferencije te vidjeti digital signage rješenja vodećih proizvođača u regiji.

Osim sudjelovanja kao tehnološki partner, sa svojim rješenjem InformAsYouWish, Sagena je sudjelovala i kao predavač – njen voditelj razvoja Andrija Frinčić održao je predavanje o sinergiji društvenih mreža i digital signage-a te je sudjelovao i na završnoj panel diskusiji. Na panel diskusiji naglasak je bio na integraciji sa društvenim mrežama i na kreiranje interaktivnih marketinških kampanja. Sagenino rješenje, Inform as you wish, izaziva marketinške stručnjake na iskorak i na kreiranje marketinških kampanja koja će mjesta fizičkog kontakta između klijenata i branda pretvoriti u zabavne igraonice u kojima klijenti komuniciraju sa brandom kroz sve raspoložive kanale.

Također, na izložbenom djelu konferencije, Sagena je prikazala novitete u svojem InformAsYouWish sustavu, poput primjerice integracije s društvenim mrežama (Facebook i Twitter) te geolokacijskom društvenom mrežom Forusquare.

Galeriju fotografija možete pogledati ovdje