QR Code Business Card
// Do you want to...
Sustav namijenjen za audiovizualno pozivanje korisnika / posjetitelja na svim mjestima gdje postoji potreba
sustav koji omogućuje jednostavnu distribuciju audio i video sadržaja putem lokalne mreže
Rješenja

InformAsYouWish sustav moguće je koristiti u mnogim područjima – ustvari, rijetka su područja i industrije u kojima se ne može koristiti, ukoliko takva uopće postoje. Prilikom razvoja sustava, vodili smo se  potrebama pojedinim industrija, te smo tako predvidili rješenja za pojedine industrije, no i sam sustav smo razvili tako da je moguća brza prilagodba potrebama svake industrije i/ili svakog pojedinog klijenta.

 

Maloprodaja
Informirajte svoje korisnike, ponudite im više od konkurencije, budite drugačiji od konkurencije, izdvojite se i istaknite originalnošću i inovativnošću.
Financijske institucije
Danas je sve veći trend internet bankarstva, pa je i dolažanje u prostorije banke sve rijeđe. Iskoristite te rijetke trenutke kada klijent dođe u banku kako biste mu pružili informacije o novim proizvodima i uslugama.
Hotelijerstvo i ugostiteljstvo
Poboljšajte kvalitetu hotelske i/ili restoranske usluge, neka se vaši gosti osjećaju dobrodošlima i neka se vraćaju ponovno i ponovno i ponovno…
Zdravstvene ustanove
Bolnice i domovi zdravlja su mjesta na kojima je potrebno osobama koje se nalaze u njima pružiti čitav niz informacija. Digitalno informiranje omogućuje da te informacije dopru do onih kojima su potrebne.
Javni prijevoz
U toku trajanja vožnje javnim prijevozom, korisnik ima određeno slobodno vrijeme a vi to vrijeme možete ispuniti kako bi korisniku prikratili vrijeme i informirali ga.
Automobilska industrija
Saloni automobila su atraktivni, no postavljenjem zanimljivog i estetskog sadržaja na digital signage, postat će još atraktivniji.
Sportski objekti
Što se trenutno događa, što će se slijedeće događati, rasporedi, rezultati, motiviacijski video u gym-u, itd itd, mogućnosti su beskonačne.
Muzeji
Primjerice, interaktivni vodič kroz postav muzeja? Edukativni video materijali? Zašto ne biste posjetiteljima, pored samog postava, ponudili još više.
Događanja na otvorenom
Koncerti, festivali ili pak sportska događanja, zasigurno će okupiti veliki broj ljudi čije iskustvo će biti bogatije omogućite li im dodatnu zabavu i sadržaj putem digitalnog oglašavanja i informiranja.