QR Code Business Card
// Do you want to...
Sustav namijenjen za audiovizualno pozivanje korisnika / posjetitelja na svim mjestima gdje postoji potreba
sustav koji omogućuje jednostavnu distribuciju audio i video sadržaja putem lokalne mreže
O proizvodu

Oglašavanje i informiranje neophodno je kako bi korisnici bili informirani o vašim uslugama, proizvodima ali i o vašem radnom vremenu ili pak nekim događanjima koje pripremate za vaše korisnike.

Kako bi vam olakšali informiranje vaših korisnika, ili pak komunikaciju unutar vašeg poduzeća, osmislili smo InformAsYouWish sustav koji vam omogućuje da putem LCD ekrana, postavljenih u vašem prostoru, informirate svoje posjetitelje ili zaposlenika i oglašavate svoje proizvode i usluge.

Ali InformAsYouWish je puno više od samog oglašavanja i informirnja, on je više od tradicionalnog digital signange-a. On vas izaziva da napravite korak dalje.

Zašto imati tradicionalni digital signage ako možete imati InformAsYouWish? Zabavite i animirajte vaše korisnike putem interaktivnih marketinških kampanja, integrirajte digital signage sa društvenim mrežama, omogućite svojim korisnicima da zavole vaš brand još više, nagradite ih kroz nagradne igre koje kombiniraju društvene mreže, digital signage i mobilne telefone.

Usudite se napraviti iskorak i kreirajte marketinške kampanje koje će mjesto fizičkog kontakta između korisnika i vašeg branda pretvoriti u zabavnu igraonicu.

InformAsYouWish omogućuje vam i prikazivanje servisnih informacija poput vremenske prognoze, stanja na cestama, tečajne liste itd.

Sam je sustav krajnje fleksibilan te  omogućuje brzu i jednostavnu prilagodbu vašim potrebama i vašem prostoru.

Glavna svojstva  sustava su:

–       Integracija s društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Foursquare…)

–       Prikaz multimedije

–       Jednostavno upravljanje

–       Jednostavno upravljanje sadržajem