QR Code Business Card
// Do you want to...
Sustav namijenjen za audiovizualno pozivanje korisnika / posjetitelja na svim mjestima gdje postoji potreba
sustav koji omogućuje jednostavnu distribuciju audio i video sadržaja putem lokalne mreže

AutoHrvatska

objavljeno 12.03.2014. | 3,130 pregleda

screenshot_4 mala

AutoHrvatska d.d. je tvrtka koja pruža stručne usluge vezene uz prodaju vozila, rezervnih dijelova za vozila, guma, alata i servisne opreme, te organizaciju servisne mreže za osobna i gospodarska vozila. Tvrtka je osnovana 1952. Godine te do danas ima čitav niz svojih poslovnica diljem Hrvatske.

Problem
Klijent je želio u svoje poslovnice postaviti sustav koji bi omogućavao jednostavno informiranje i obavještavanje. Zahtjevi koje je klijent postavio pred nas su da lokacije na kojima će se prikazivati informacije i obavijesti moraju biti neovisne o centralnom poslužitelju sadržaja, ukoliko dođe do prekida komunikacije, ali i da se sa svim udaljenim lokacijama mora upravljati s jednog centralnog mjesta.
Također, zahtjev je bio da se informacije i obavijest koje će se prikazivati, moraju moći jednostavno unositi u sustav te da izmjena podataka mora biti brza i jednostavna.

Rješenje
InformAsYouWish sustav omogućava replikaciju sadržaja na udaljene lokacije, te se u slučaju prekida komunikacije na ekranima prikazuje sadržaj iz lokalne kopije dok se ponovno ne uspije uspostaviti veza prema centralnom poslužitelju.
Zahtjev da se informacije i obavijest jednostavno unose u sustav te da izmjene podataka budu brze i jednostavne sustav Inform As You Wish riješio je sa svojim SimpleAdmin sučeljem i tako potpunosti zadovoljio potrebe klijenta.
Klijent je primijetio kako rješenje osim traženoga nudi i dodatne mogućnosti koje olakšavaju upravljanje i rad sa sustavom, kao što su pregled informacije prije objave, pregled čitavog rasporeda prije prikaza na ekranima, mogućnost prilagodbe trajanja pojedine informacije u rasporedu, …
Za klijenta je izrađen i poseban dizajn, koji je u potpunosti u skladu sa vizualnim identitetom klijenta.

Zaključak
Ugradnjom sustava, tvrtka AutoHrvatska omogućila je jednostavno informiranje i obavještavanje. Sa svojim SimpleAdmin sučeljem Inform As You Wish sustav omogućio je jednostavan unos informacija i obavijesti te brzu izmjenu podataka.

Pogledajte galeriju